Rottespærre sættes effektivt op​

Hos Bregnør Entreprenørforretning sætter vi rottespærre op i byerne og områderne omkring Odense, Kerteminde og Munkebo. Vi sætter en stopper for rotterne i dit kloaksystem med rottespærre, der forhindrer rotterne i at trænge ind i systemet.

Med rottespærre til kloak, brønd eller toilet skal du ikke bekymre dig om de små gnavere, der hærger og raserer med deres skarpe tænder og spredning af ondartede bakterier. 

Vi er certificeret rottespærremontør og kan dermed garantere en professionel og holdbar installering og montering af rottespærre i dit kloaksystem, så du kan blive fri for rotterne.

Bliv rottefri med en rottespærre

En rottespærre er en effektiv måde at holde rotterne ude af kloakkerne og undgå de ødelæggelser, de har for vane at skabe. Vores kompetente medarbejdere sørger for en gnidningsfri montering, der holder i længden.​

Når vi monterer en rottespærre i et kloaksystem, sættes den eksempelvis ned i en eksisterende brønd, så der ikke skal foretages nogen opgravning. Det er en nem og enkel måde at sætte en stopper for rotternes indtrængen.

Derudover er en rottespærre en investering i vedligeholdelsen af din grund, da du slipper for at skulle smide penge efter reparationer af rotternes ødelæggelser. 

Vi har stor erfaring med montering af rottespærre og tilbyder desuden råd og vejledning omkring rottestop på baggrund af faglig ekspertise.

Kontakt din rottespærremontør her

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde rotterne ude og få et uforpligtende tilbud. 

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 

20 41 96 06 eller skrive en e-mail til kontakt@bregnoer.dk.

​​

Hurtig kontakt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontaktinformation

Bregnør Entreprenørforretning

​Bregnørvej 9 

5330 Munkebo 

CVR: 29069476

 

Telefon: 20 41 96 06

E-mail: kontakt@bregnoer.dk 

​Vi er medlem af

Besøg os på Facebook