​Brolægger med høj kvalitet i fokus

Hos Bregnør Entreprenørforretning udfører vi al slags arbejde med belægning i Odense, Kerteminde, Munkebo og byerne omkring. Vores fagligt dygtige medarbejdere har stor erfaring og løser altid opgaverne effektivt og til tiden.

Som brolægger sørger vi desuden altid for, at resultatet er smukt, holdbart og udført helt som aftalt. Kort sagt lægger vi vægt på kvalitet hele vejen.

Har du brug for hjælp til belægning?

Vores arbejde som brolæggerfirma varierer i vidt omfang fra havegange og terrasser til store pladser og fortove. Vi arbejder med kvalitetsmaterialer og varetager arbejdsopgaverne med professionalisme og faglig ekspertise. 

Når det gælder belægning har vores kompetente brolæggere særligt øje for detaljen og den gode finish, så du får leveret et flot resultat.

Kundens behov kommer altid i første række. Ønsker du eksempelvis en større renovering af en eksisterende belægning, kan det være en billig løsning at genbruge den gamle brolægning. 

Vi kan således tage fliser og sten op til rensning og stabilisere underlaget for dernæst at lægge de gamle sten på igen. Uanset hvilken form for belægningsopgave du skal have hjælp til, finder vi den optimale løsning til en god pris.

Få et gratis tilbud fra din brolægger

Vil du høre mere om vores muligheder for at assistere dig eller have udarbejdet et tilbud på brolægning? 

Ring til din lokale brolægger på telefon 20 41 96 06 eller send os en e-mail til kontakt@bregnoer.dk.

Hurtig kontakt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontaktinformation

Bregnør Entreprenørforretning

​Bregnørvej 9 

5330 Munkebo 

CVR: 29069476

 

Telefon: 20 41 96 06

E-mail: kontakt@bregnoer.dk 

​Vi er medlem af

Besøg os på Facebook